REZERVĂ ACUM

Despre Noi

Home Despre Noi

DESPRE NOI

Select City Center Apartments Brașov

Arhitectura unică plină de istorie, proximitatea locației aproape de punctele de interes turistic din Brașov, au fost elementele ce au dus la apariția acestei unități de cazare. Servicii de cazare pentru vacanțe unice, în centrul Brașovului, la cele mai înalte standarde.

Clădirea ce gazduieste apartamentele si studiourile Select City Center Apartments, poarta amprenta arhitecturii Baroce si a Rococo-ului Vienez, fiind ridicata la sfarsitul sec. XIX. Oficialitatile orasului au demarat formalitatile pentru a incadra cladirea in categoria monumentelor istorice, sub numele de Casa Garoiu. Fiecare pas in cladirea ce gazduieste Select City Center Apartments te poarta intr-o calatorie in trecut. Camerele generoase, cu inaltimi ale plafonului de 4m va vor oferi un sentiment de autentica spatiozitate.

Toate apartamentele si studiourile noastre au fost recent renovate, pastrandu-se caracterul original. Puteti admira minunatele sculpturi in lemn de pe ancadramentele usilor si ale ferestrelor ce datează de la sfarsitul sec. XIX. Prin stilul sau modern, mobilierul ofera confortul unui spatiu de locuit contemporan.

Toate apartamentele si studiourile noastre au bucatarii complet echipate cu tot ce este necesar pentru o sedere de lunga durata: plita cu inductie, cuptor cu microunde, prajitor de paine, cafetiera, frigider cu congelator, tacamuri, vesela si pahare. In timpul serilor de iarna, sunteti invitati sa faceti focul cu lemne in semineul aflat la dispozitia oaspetilor in Apartamentul Cheminee.

La Select City Center Apartments, oaspetii sunt cei mai importanti si ne asumam misiunea de a va oferi un sejur de neuitat, confortabil si relaxant.

Descoperă Brașovul cu tichete de vacanță!

Select City Center Apartments primește tichete de vacanță. Află mai multe detalii!

Contactează echipa noastră

Vă rugăm să sunați la numărul de telefon afișat ori să folosiți formularul de contact pentru orice întrebare.

Info Tichete