Impresii clienți

Home Impresii clienți

CE SPUN CLIENȚII DESPRE NOI

IMPRESII CLIENȚI

Totul a fost perfect. Incepând de la locație, condiții dar şi peraonalul a fost perfect. Locația ideală pentru cei care doresc să fie cât mai aproape de centru. Condițiile au fost impecabile, un mediu propice pentru relaxare.

Ionut-Gabriel Giurgica

România

It is a pleasant stay, it is clean. The location is excellent to visit the city center.

Ong William

Irlanda

Conditii excelente, locatie ultra-centrala. Perfect pentru grupuri.

Adrian

România

The location was great and the apartment was beautiful. I would recommend. The owner helped us sort out our parking also which was very helpful.

Emer Coyle

Irlanda

Great accommodation in the old town of Brasov. Top! absolutely nice host and unreservedly to be recommended. we will gladly come again! thanks for all!

Thomas

Germania

Very centrally located. We had an apartment with two rooms, 1 bathroom and a dining area with cooking facilities. Everything very clean, well maintained and modern.

Francis Xavier Rohaan Pereira

Olanda

Totul a fost minunat! Camere spatioase, curate, calduroase. Locatia foarte aproape de Piața Sfatului. A fost perfect din toate punctele de vedere! Gazda primitoare, ne-a ajutat in privinta celor mai bune locuri unde putem manca bine si ieftin. Vom reveni cu drag!

Ruxi Ioana

România

Totul a fost perfect. Incepând de la locație, condiții dar şi personalul a fost perfect. Locația ideală pentru cei care doresc să fie cât mai aproape de centru. Condițiile au fost impecabile, un mediu propice pentru relaxare.

Ionuț Gabriel Giurgică

România

Very clean and organized apartment! I would stay there again for sure.

Anderson Gomes

Irlanda

Apartamentul este exact ca in fotografii, frumos, curat, utilat cu strictul necesar. Gazdele amabile și primitoare. Vom reveni, cu siguranță!

Stela Dumitru

România

It's right in the old center of Brasov. The property is excellent and very clean. It's perfect for travellers visiting the city.

Cosmin Iordanoiu

Marea Britanie

Am stat intr-un apartament generos, mobilat si utilat cu mult bun gust, totul foarte curat si nou, cu vedere la Biserica Neagra. Ne-a placut ca proprietatea se afla foarte aproape de Piata Sfatului (2 min de mers pe jos). Gazda a fost foarte amabila si ne-a indrumat catre toate atractiile turistice ale zonei. Totul este la indemana (muzee, restaurante, telecabina Tampa, parcuri), iar masina am lasat-o in siguranta foarte aproape de locatie.

Andreea Hulubei

România

Info Tichete